Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2008

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΚΑΪΡΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΡΟΥΛΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ 1 ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ. ΗΤΑΝ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΗΓΕΊΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ: ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ. ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΕΦΕΥΓΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΦΤΩΧΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΙΔΕΡΩΝΕ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ. ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ. ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ. ΑΠΟΡΗΣΑ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ ΤΙΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΥ ΕΞΙΣΤΌΡΗΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΟΒΕΡΗ: Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕ Η ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟΙ ΔΙΟΤΙ Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.