Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Με τη χάρη του Θεού, ένα νέο βιβλίο εξεδόθη για τις ανάγκες των παιδιών κατά τους θερινούς μήνες.
Γραμμένο με πολλή αγάπη από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Χριστοδούλου, εφημέριο και υπεύθυνο Νεότητος του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, αποσκοπεί στη γνώση της Εκκλησιαστικής ζωής.
Στόχος του βιβλίου είναι τα παιδιά να περάσουν όμορφα και ανέμελα το καλοκαίρι τους μαζί με τον Χριστό. Το βιβλίο αυτό, με έναν τρόπο όμορφο και φυσικό, αποτελεί μια ουσιαστική κατήχηση σε βασικές αλήθειες της πίστεώς μας. Όπως για παράδειγμα για την Εξομολόγηση, τη Θεία Κοινωνία, την αναγκαιότητα της Προσευχής και του Εκκλησιασμού και προβάλλει μια ευλογημένη ιερατική μορφή και τον ακόμη πιο ευλογημένο και γλυκό τρόπο που ο ιερέας ποιμαίνει τα αρνία του Χριστού, όπως αναφέρει και στον πρόλογο του βιβλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης κ. κ. Παύλος.
Το βιβλίο αποτελείται από εξήντα πέντε (65) έγχρωμες σελίδες με διαστάσεις 21× 28 και περιλαμβάνει πλούσια εικονογράφηση καθώς και ενότητες με δραστηριότητες και παιγνίδια έτσι ώστε τα παιδιά να περάσουν όμορφα το καλοκαίρι και παράλληλα να ωφεληθούν πνευματικά.
Το βιβλίο ενδείκνυται για ενθύμιο Κατηχητικών Σχολείων και Κατασκηνώσεων.
Η λιανική τιμή του βιβλίου είναι 6,90€

 ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΪΤΗ Α.Ε, Ερμού 4, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ – Τ.Κ. 144 52, ΤΗΛ: 210 3476090,         E-MAIL: g.saitis@saiti.gr

***
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο π. Γεώργιος Χριστοδούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μετά τις σπουδές του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, συνέχισε στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών. Έχει μετεκπαιδευτεί και εξειδικευθεί στο Εργαστήριο Νευροψυχολογίας του τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Ειδική Αγωγή και την Ψυχολογία. Παράλληλα έκανε την πρακτική του άσκηση στην Παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Είναι διπλωματούχος καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής και έχει διδάξει σε διάφορες Σχολές και Ωδεία της Αθήνας. Σήμερα υπηρετεί ως υπεύθυνος Νεότητας στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό έχοντας ιδρύσει Σχολή Βυζαντινής Μουσικής για ενήλικες, πρότυπο παιδικό τμήμα Β.Μ. στο οποίο διδάσκει ο ίδιος καθώς και Κοινωνικό Φροντιστήριο. Επίσης έχει δημιουργήσει διαδραστικά προγράμματα για τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Είναι νυμφευμένος με την Αγαθή Μάγγανου και πατέρας ενός τέκνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: